O wegetariańskiej lodówce, soku z granatów i kuchni

indyjskiej możecie przeczytać na łamach Ugotuj.to, gdzie Kasza Prodżekt gości jako blog tygodnia. Dziękuję wszystkim, którzy docenili mój skromny blog i zapraszam do lektury :)
PS. Kasza Prodżekt gotuje gościnnie u Zieleniny.

Komentarze

  1. Gratuluję słusznego wyróżnienia.

    OdpowiedzUsuń
  2. Mario , to jest bardzo pięknie napisane
    piszesz pięknie o kuchni i o wegetarianizmie też
    Czytałam to jednym tchem
    Jesteś wspaniała*

    OdpowiedzUsuń
  3. Dziękuję za wszystkie miłe słowa :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Wspaniale napisane, przeczytałam jednych tchem, pierwsza liga, tak jak Twój blog :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Widziałam widziałam czytałam czytałam! :) I w końcu sobie przypomniałam jak wyglądasz :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Bardzo się cieszę, Wegetarinko :)

    Polciu, czyli warto było to zdjęcie zamieścić ;D

    OdpowiedzUsuń
  7. skromna to co najwyżej blogerka :)

    OdpowiedzUsuń
  8. to ja dziękuję za wspomnienie o Wegetarince :)
    poza tym wszystko w porządku?

    OdpowiedzUsuń
  9. Hmm... taka byłam z Ciebie dumna, że z tej dumy Ci nie pogratulowałam :) Gratulacje - od nas obojga ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. bardzo lubię to miejsce, wyróżnienie zasłużone:)

    OdpowiedzUsuń
  11. Dziękuję serdecznie za wszystkie Wasze komentarze!

    OdpowiedzUsuń
  12. Te pierogi były trzecim daniem, które robię z tego bloga. Po prostu rewelacja. Łączenia smaków, oryginalne składniki, źródło ogromnej inspiracji. Zazdroszczę talentu, podziwiam bloga, super, super.

    OdpowiedzUsuń
  13. To niezwykle miły komentarz. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Popularne posty z tego bloga

Ciszka (kiszka) kaszubska

Curry z czerwonej soczewicy

Płatki ryżowe po indyjsku na śniadanie